Ouderraad De Peppelaer

 
De samenstelling van de OR iin 2018-2019 is grotendeels nieuw. 
Uit elk leerjaar zit er een ouder in de OR.
Daarnaast wordt de school in de OR vertegenwoordigd door Dagmar Jeurissen (adjunct-directeur) en Monique Tanis (leerkracht groep 1/2B).

De taak van de OR is met name het organiseren en invullen van de jaarfeesten en jaarfestijnen. Dat zijn Sint Maarten, Sinterklaas, Kerst en de Koningsspelen/sportdag. Dat betekent: zonder OR, geen feest, mandarijntjes, sintcadeautjes, kerstversiering, glühwein of springkussen op school!
Daarnaast werkt de OR samen met de Medezeggenschapsraad (MR) voor bijvoorbeeld eenmalige informatieavonden voor ouders over actuele onderwerpen. Ook vult de OR de klassenkassen van de groepen 1 t/m 8. Met dat budget kunnen de docenten kleine uitgaven doen die ten goede komen aan (de gezelligheid in) de klas. Denk aan uitgaven voor plantjes, versieringen, cadeautjes, etcetera.
Hoewel de OR de feesten jaarlijks organiseert, worden ze bekostigd door àlle ouders. Namelijk door het betalen van de jaarlijkse ouderbijdrage. 

Mocht u meer informatie willen of suggesties hebben, neem dan graag contact met ons op! Dat kan bijvoorbeeld via een OR-ouder in één van de groepen of via mailadres: or.peppelaer@obsdepeppelaer.nl


 

 

 

Agenda

donderdag 21 maart 2019
Lentelunch: geef uw kind een verrassingslunch mee!
maandag 18 maart 2019
Week van de Lentekriebels
vrijdag 15 maart 2019
Staking: de school is dicht!

Nieuws

woensdag 27 maart 2019
Banenmarkt Spaarnesant

lees meer
dinsdag 8 jan 2019
Informatie en rondleiding school
Elke maand hebben we een rondleiding
lees meer
donderdag 1 nov 2018
Social Schools

lees meer