Wie zijn wij

 

 
Mijn naam is Ella Tacq. Samen met Raymond Schaasberg heb ik twee zoons. Felix is 12 jaar en zit op het ECL. Rijk is 8 jaar en zit in groep 5. Rijk gaat met veel plezier naar school. Door in de MR te gaan wil ik graag een actieve bijdrage leveren aan een goede én fijne schooltijd voor alle kinderen, hun ouders en de leerkrachten, zodat iedereen kan (terug) kijken naar een waardevolle lagere schoolperiode. Dit doe ik, als vertegenwoordiger van de ouders, door mee te denken en te besluiten over het beleid van de school. 
Ik ben orthopedagoog en werk bij PiResearch in Duivendrecht. Ik train, coach en ontwikkel methodes bij organisaties in de jeugdzorg.
Als je vragen hebt of bepaalde schoolzaken bespreekbaar wil zien in de MR dan hoor ik het graag!


Mijn naam is Petra Diesfeldt, ik ben de moeder van Thijmen (6b), Oskar (3B) en Femke (bijna 2). Samen met Otto wonen wij in de Vijfhoek. Ik ben architect en heb een klein architectenbureau in Haarlem.  Ook geef ik les op de faculteit bouwkunde TU in Delft.
De lagere school is de plek waar onze kinderen veel tijd door brengen. Het is een belangrijke tijd in hun ontwikkeling, niet alleen om te leren rekenen en schrijven, maar vooral een sociale ontwikkeling. Daar is een veilige en prettige omgeving voor nodig. Daarom vind ik het belangrijk om mij in te zetten voor de school als lid van de MR. 

Ik ben Hylke Galama, moeder van Berend (groep 6a) en Evelyn (3b) en zij gaan allebei met veel plezier naar school. Ik kijk nu al een aantal jaar vanaf de zijlijn mee naar het reilen en zeilen van de school en als MR lid wil ik nu graag van die zijlijn af stappen en een actievere bijdrage  leveren aan de school. Als MR lid ga ik inzetten op het behartigen van de belangen van de ouders bij het ontwikkelen of aanpassen van het schoolbeleid. Ik vind het belangrijk dat de kinderen een leuke en leerzame tijd hebben op de school en door de belangen van de ouders te behartigen denk ik dat ik hier een bijdrage aan kan leveren.

Ik ben jurist en werkzaam bij het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis (een oncologisch ziekenhuis en een onderzoeksinstituut). Hier houd ik me bezig met alle juridische zaken die te maken hebben met samenwerkingen van het Antoni van Leeuwenhoek met andere partijen zoals ziekenhuizen, onderzoeksinstituten en farmaceutische bedrijven in binnen en buitenland. Mijn juridische en organisatorische kennis wil ik graag inzetten als bijdrage in de MR.


Mijn naam is Floor Feijen en ik werk op de Peppelaer sinds het schooljaar 2012-2013. Drie dagen in de week sta ik voor groep 7 en een dag ben ik de ‘plus’leerkracht, waarbij ik me bezig houd met de groep kinderen die extra uitdaging nodig heeft op school.  Ik ben blij dat ik in de MR zit en kan meedenken betreffende beleidszaken en plannen die moeten leiden tot kwalitatief goed onderwijs, een veilig schoolklimaat en een gezonde werksfeer.
 
                                                                                                        
Ik ben Ilse Otte en ik werk inmiddels alweer 10 jaar op de Peppelaer. Hiervoor heb ik gewerkt in Aerdenhout (SAB) en Schalkwijk (Hildebrandschool). Daarvoor op verschillende scholen in Deventer, zowel op  Speciaal Basisionderwijs, als op reguliere basisscholen. Maar altijd openbare scholen, iets wat ik heel belangrijk vind. De Peppelaer is de eerste school waar ik langer werk dan 6 jaar. Het bevalt mij nog steeds goed en ik ervaar ook voldoende ruimte voor groei.
Een aantal jaar geleden heb ik ook in de MR gezeten op de Peppelaer en heb het altijd een interessante taak gevonden. Ik vind het dan ook erg leuk dat ik de komende tijd weer in de MR mag plaats nemen.
  Ik ben Eline Blok en ik werk nu 3 jaar op de Peppelaer. Ik werk nu voor het tweede jaar fulltime in groep 4. Hiervoor ben ik begonnen als leerkracht voor de instroomklas. Vanuit mijn stage bij de kleuters heb ik het geluk gehad te mogen blijven op de Peppelaer. Ik werk hier met veel plezier aan een veilige en gezellige plek voor een hele leuke groep kinderen.
Door deel te nemen aan de MR krijg ik de mogelijkheid mee te denken bij nieuwe stappen die genomen worden binnen de school en met een kritische blik terug te kijken. 


Nieuwe leden stellen zich binnenkort voor. 
 

Agenda

maandag 3 sept 2018
Start schooljaar
zaterdag 21 juli 2018
Zomervakantie

Nieuws

maandag 2 juli 2018
Informatie en rondleiding school
Elke maand hebben we een rondleiding
lees meer
donderdag 21 juni 2018
Vakantierooster 2018-2019

lees meer