Leerlingen van obs De Peppelaer kunnen voor naschoolse opvang terecht bij Kinderopvang Haarlem. De kinderen worden opgevangen op nso Boomhut Pep, adres Leidseplein 33 2013PW Haarlem en op nso Boomhut Til, adres Leidseplein 36 rood 2013 PZ Haarlem.
Meer informatie over deze locatie vindt u op www.kinderopvanghaarlem.nl.
 
Activiteiten
Na schooltijd lekker genieten op de nso. Er valt veel te beleven: leuke (sport) activiteiten, workshops, culturele uitjes en “gewoon” even lekker chillen met vriendjes. In de schoolvakanties zijn er extra activiteiten en uitstapjes. De vakantieprogramma’s staan dan bol van leuke activiteiten op het gebied van sport, dans, muziek, cultuur en creativiteit. Ook trekken we er met de kinderen veel op uit. 
 
Samenwerking 
Kinderopvang Haarlem werkt nauw samen met basisscholen, sportverenigingen, muziekscholen en organisaties op het gebied van welzijn. Samenwerking heeft als belangrijk voordeel dat wij de ontwikkeling en het welbevinden van de kinderen beter kunnen volgen. Ook kunnen we dankzij die samenwerking een breed activiteitenaanbod organiseren, zoals sportclinics, zwemlessen, muzieklessen en een breed scala aan workshops.    
 
Kinderinspraak
Op de nso telt je stem! Via kinderinspraak wordt invulling gegeven aan het activiteitenprogramma.  
 
Openingstijden
Alle nso locaties van Kinderopvang Haarlem zijn open tot 18.30 uur. In schoolvakanties en op roostervrije dagen is de opvang open vanaf 08.00 uur.
 
Tarieven
Voor elk individueel kind wordt op basis van zijn/haar schoolrooster de opvangtijd en het maandtarief berekend (maatwerk). Daardoor zijn de tarieven scherp. Ook betaalt u geen inschrijfkosten. Meer informatie vindt u op onze website.
 
Opvang pakketten
U kunt bij Kinderopvang Haarlem kiezen uit 3 pakketten:
Het all-in pakket (49 weken opvang)
Naschoolse opvang in 40 schoolweken (eindtijd school - 18.30 uur) en in 9 schoolvakantieweken (08.00 uur - 18.30 uur).
Het schoolwekenpakket (40 weken opvang)
Naschoolse opvang uitsluitend in 40 schoolweken (eindtijd school - 18.30 uur). Dit is een geschikt pakket voor ouders die in de schoolvakanties geen, of in beperkte mate, opvang nodig hebben.
Het vakantiewekenpakket (9 weken opvang) 
Naschoolse opvang uitsluitend in de 9 schoolvakantieweken (08.00 uur - 18.30 uur). Dit pakket is geschikt voor ouders die tijdens schoolweken geen opvang nodig hebben.
Vragen? 
Veel informatie vindt u op www.kinderopvanghaarlem.nl. of bel ons via 023 – 5123920!  
 
 

Agenda

donderdag 20 dec 2018

Kerstfeest

De kinderen zijn om 12.00 vrij en het kerstdiner is van 16.45 -18.15 uur.
Ouders kunnen ondertussen in het Badhuis terecht. De OR zorgt voor een hapje en een drankje.

Nieuws

maandag 2 juli 2018
Informatie en rondleiding school
Elke maand hebben we een rondleiding
lees meer
donderdag 21 juni 2018
Vakantierooster 2018-2019

lees meer
donderdag 11 sept 2014
Social Schools

lees meer